+382 (0) 67 247 394
tkeminent@gmail.com

Završena je Teniska liga 2018


Proteklog vikenda završena je Teniska liga 2018 koja je održana u periodu 15.septembar - 15.decembar. Dobitnicima su dodijeljene novčane nagrade i svi dobitnici su dobili večeru u restoranu Salaš.

1. Dalibor Šaban
2. Ivan Vučinic
3. Vladan Đekic

Teniska liga 2018


Od 15. septembra do 15. decembra, na terenima TK Eminent u Podgorici, bice odrzana Teniska liga 2018.

Pravila:
Svi takmicari nedjeljno igraju po 2 meca najmanje. U skladu sa mogucnostima pozeljno je odigrati nedjeljno i vise meceva. Takmicar i u toku jednog dana moze odigrati vise meceva. Termine odigravanja meceva u toku nedjelje takmicari sami biraju i zakazuju na telefon kluba. Mecevi se igraju u 2 dobijena seta do 6, uz mec taj brejk (do 10) u slucaju 3. seta. Po zavrsetku meca, rezultat se prijavljuje na viber grupu, koja ce biti osnovno sredstvo komunikacije izmedju takmicara. Parovi ce biti redovno objavljivani na viber grupi, tako da cete znati ko s kim igra.

Nagrade:
Obezbijedjene su novcane nagrade - 250 eura za prvo mjesto, 150 eura za drugo mjesto, 100 eura za trece mjesto. Robne nagrade - teniske torbe, sortsevi, majice i druga oprema po zelji igraca u odgovarajucoj vrijednosti. Restoran Salas 23 za tri prvoplasirana daje vecernje prednovogodisnje pakete. U toku su pregovori sa jos nekoliko sponzora, pa ocekujemo da se broj nagrada poveca. O svemu cete biti obavijestenu putem ove grupe. Takodje, svi ucesnici lige dobice na poklon majice.

Prijavljivanje:
Za ligu se mozete prijaviti na terenima TK Eminent, putem viber grupe ili na tel 067 257 840. Prijavljivanje traje do 12. septembra. U zavisnosti od broja takmicara bice odredjen sistem takmicenja, a posto je ligaski sistem, bice koriscen model Bergerovih tablica (igra svako sa svakim).